Prime
Trefzeker is enorm gebruiksvriendelijk en juridisch correct, een onmisbare tool binnen onze organisatie.

PRIME streeft naar een vlekkeloze loonadministratie en het aanreiken van oplossingen voor personeelszaken.

Prime
Leo Bevers
Bedrijfsleider Prime Kantoor Loonadministratie
De vleugels
Dankzij Trefzeker blijft de kennis die we tijdens opleidingen bij Acerta opdeden permanent actueel.

Vzw de Vleugels staat in voor kwaliteitsvolle en professionele begeleiding en opvang van personen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Vanuit een betere emancipatie creëren ze kansen voor zelfontplooiing, en dat in relatie met anderen.

“Trefzeker is een bijzonder handig werkinstrument. Je hebt meteen alles online ter beschikking. Wij gebruiken het vooral voor de loonsimulaties en de opzegmodule, maar in sommige gevallen doen we ook beroep op de Sociale en Sectorale gidsen. Geen lange zoektochten langs verschillende websites, maar alle informatie netjes bij elkaar!

Bovendien is Trefzeker een goede aanvulling op de opleidingen over sociale wetgeving die we bij Acerta volgden. De kennis die we daar opdeden, blijft op deze manier permanent actueel.

Ook de simulaties springen eruit, omdat ze zo handig in het gebruik zijn. Absoluut gebruiksgemak: meteen een van de belangrijkste redenen om de tool aan iedereen aan te bevelen.”

De Vleugels
Dieder Geldof & Bart Riemaecker
Payrollverantwoordelijke & Directeur personeel
Ferm
Dankzij de links kun je vlot van de ene module naar de andere switchen: een enorm pluspunt.”

In Trefzeker kunnen we vlot en efficiënt alle informatie terugvinden die we nodig hebben. Het is een overzichtelijk geheel met een duidelijke structuur. Dankzij de links kun je bovendien vlot van de ene module naar de andere switchen: een enorm pluspunt.

Ferm
Goed
Dé grote troef van Trefzeker? Dat je alles op één plek terugvindt. Als je verder doorklikt, krijg je bovendien bijkomende informatie waaraan je zelf niet meteen had gedacht.”

Goed is de overkoepelende organisatie achter De Lindeboom Apotheken, Assist Thuiszorgwinkels en de Aurilis Hoorcentra. Het is hun ambitie om een gezondheidscentrum uit te bouwen waar iedereen zich welkom voelt.

 “Op onze personeelsdienst gebruiken we Trefzeker met zijn vijven. Met één druk op de knop krijgen we alle informatie die we nodig hebben. Lees: berekeningen voor brugpensioenen, eindejaarspremies, opzegperiodes en ga zo maar door.

Dé grote troef is het feit dat je alles op één plek terugvindt. Als je verder doorklikt, krijg je soms bijkomende informatie waaraan je zelf niet meteen had gedacht. Je hoeft helemaal geen juridische scholing te hebben om de tool te gebruiken. Alle info wordt immers op een hapklare, begrijpbare manier uitgelegd.

Ook de simulatietools zijn erg aan te raden: omdat ze zo duidelijk zijn, maar ook omdat je de resultaten kunt doormailen, erg handig is dat.”

Goed
Jolien Gysemans
Personeelsadviseur
KBC logo
We maken loonsimulaties voor nieuwe werknemers of al bestaande collega’s die meer of minder uren willen presteren.

Trefzeker is een belangrijk werkinstrument bij onze loonadministratie. We berekenen er de voorschotten mee. En we maken loonsimulaties voor nieuwe werknemers of al bestaande collega’s die meer of minder uren willen presteren. Trefzeker is daarnaast onze vinger aan de pols voor alle wijzigingen in de sociale wetgeving.

KBC Global Services
Meubelen Mailleux
De meest betrouwbare bron voor alles wat met sociale wetgeving te maken heeft. En vooral: altijd perfect up-to-date

Meubelen Mailleux beschikt over 9.100 m² toonzaalruimte en 5.350 m² opslagruimte - meer dan een hectare - in Neupré, Bastogne en Namen.

“Ik ben al sinds 2002 Acerta-klant en een fervent gebruiker van Trefzeker. Het is de eerste gids die ik consulteer als ik met een vraag zit, of op zoek ben naar sociaal-juridische informatie,  algemene sociale wetgeving én dingen die specifiek zijn voor onze sector.

Ik doe ook vaak beroep op de modeldocumenten, en als ik een bruto-nettoberekening moet doen of een opzegtermijn moet uitrekenen, doe ik dat sowieso via Trefzeker. De tool is trouwens heel makkelijk in het gebruik: een opleiding is niet nodig, en er komt geen ingewikkelde technische ondersteuning aan te pas.

Dankzij de databank van Trefzeker krijg je een haarscherp totaalbeeld van alles wat met sociale wetgeving te maken heeft. En je hebt altijd toegang tot de sociaal-juridische documenten die je zoekt. Trefzeker de meest betrouwbare bron op het vlak van updates.”

Meubelen Mailleux
Noël Joskin
administratief verantwoordelijke
Claeys & Engels
Trefzeker laat het kantoor toe om veranderingen aan CAO’s binnen een bepaald paritair comité mee op te volgen en te raadplegen.

Claeys & Engels gebruikt Trefzeker sinds 2009. Trefzeker laat het kantoor toe om veranderingen aan CAO’s binnen een bepaald paritair comité mee op te volgen en te raadplegen. Trefzeker is daarvoor een handige tool.

Claeys & Engels - Advocaten Ius Laboris – Global Human Resources Lawyers
Sans souci
Wat mij betreft is Trefzeker de beste koop op de markt. Je krijgt immers veel informatie aan een heel schappelijke prijs.

Clinique Sans Souci is een privé ziekenhuis waar de patiënt centraal staat. Al drie generaties werken ze met hart en ziel voor hun patiënten. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en zeer betrokken in de zorgprogramma's die ze zelf ontwikkelden.

“Voor mij was de module Sociale gids van Trefzeker geen onbekende.” aldus Valentijn Danhieux, hr-assistent bij Clinique sans Souci. “In mijn studentenjaren maakte ik al gebruik van de Sociale gids, maar dan van de papieren versie. Sinds 2008 maak ik gebruik van de online versie, eerst in een vorig bedrijf, nadien in mijn huidige functie. Ik consulteer Trefzeker vooral voor het opvolgen van de van arbeidswetgeving of voor informatie rond overeenkomsten, schorsingen, etc. Kortom voor alle informatie waar een personeelsdienst nood aan heeft. De module Sectorale gids biedt ons dan weer de informatie op maat van onze sector, volledig, in de diepte en 100 % actueel.”

“Bovendien is de tweetaligheid voor onze organisatie een bijzondere troef. Met één klik op de knop heb je alle informatie in beide landstalen. Wat mij betreft is Trefzeker de beste koop op de markt. Je krijgt immers veel informatie aan een heel schappelijke prijs.”

Clinique Sans Souci
Valentijn Danhieux
hr-assistent
Agilitas group
Trefzeker is het meest volledige naslagwerk dat vandaag in België beschikbaar is.

Met Agilitas Group verlenen wij hr-diensten aan de meest uiteenlopende sectoren, die elk hun specifieke regels en wetgeving hebben. Op Trefzeker vinden we alle antwoorden op onze sectorspecifieke sociaal-juridische vragen. Het is het meest volledige naslagwerk dat momenteel beschikbaar is in België. Ik gebruik het dagelijks!

Agilitas Group
Fatima Amezghal
DPO & Senior Legal Advisor
Blankedale
Ik gebruik Trefzeker vooral om de sociale wetgeving op de voet te volgen. Dit lukt me perfect dankzij de nieuwsberichten en de dagelijkse updates. Zo zie ik meteen wat relevant is voor onze organisatie.

Bij Blankedale gaan we voor een optimale uitbouw van de tewerkstelling van personen met een arbeidshandicap. Voor onze werknemers streven we een maximale ontplooiing, integratie en zelfredzaamheid na. Naar onze klanten toe willen we een maximale service en kwaliteit bieden aan een aanvaardbare prijs.

“Wij zijn al sinds 2002 Trefzeker-klant.” vertelt Winde Jans ons. Mevrouw Jans is hoofd personeels- en sociale dienst bij Blankedale.

“Ik gebruik Trefzeker vooral om de sociale wetgeving op de voet te volgen. Dit lukt me perfect dankzij de nieuwsberichten en de dagelijkse updates. Zo zie ik meteen wat relevant is voor onze organisatie. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat de wijzigingen in de wetgeving tijdig worden doorgegeven en daar kunnen we met Trefzeker op rekenen. Daarnaast doe ik ook beroep op de databank in het kader van specifieke cases. Mijn directe collega’s maken, op hun beurt, dan weer meer gebruik van de simulaties. In onze organisatie werken er in totaal een 10-tal personen met Trefzeker, gaande van de personeelsdienst, de sociale dienst tot de financieel- en algemeen directeur. Eenieder heeft zo zijn specifieke vragen waarop hij een antwoord vindt in de databank.

Een extra pluspunt van Trefzeker is de gebruiksvriendelijkheid wat het opzoekwerk alleen maar ten goede komt. Ik zou Trefzeker aanraden omdat ik er algemeen tevreden over ben.”

Blankedale
Winde Jans
Hoofd personeels- en sociale dienst
Vivaldis logo
Niet alleen vinden we er de nodige barema’s per sector, maar we gebruiken het ook om verplaatsingsvergoedingen, arbeidskledij of premie’s na te gaan.

Vivaldis Interim is vandaag het sterkst groeiende uitzend- & selectiekantoor in de sector. De persoonlijke en proactieve aanpak van hun ervaren consulenten typeert hen ten voeten uit. Niet toevallig kiezen ze voor een partner die hen kan aanvullen: Acerta.

Vivaldis Interim gebruikt ondertussen al sinds 2015 de online toepassing Baremawijzer. Zo blijven ze permanent op de hoogte van de loongegevens in de markt.

“Als Interim bedrijf is het noodzakelijk steeds de nieuwe wijzigingen in lonen en barema’s op te volgen en dus heel snel over nieuwe looninformatie te beschikken.” aldus Karolien Hendriks, office manager bij Vivaldis Interim.

“Dankzij Baremawijzer moeten we ons echter geen zorgen maken. Niet alleen vinden we er de nodige barema’s per sector, maar we gebruiken het ook om verplaatsingsvergoedingen, arbeidskledij of premie’s na te gaan. De online toepassing is heel actueel, bovendien worden we permanent op de hoogte gehouden wanneer iets wijzigt. Zo zijn we gerust.”

“De tool is gemakkelijk in gebruik en vereist geen speciale opleiding. Dat is handig, want zowel onze consulenten als onze kantoorverantwoordelijken gebruiken hem. Wij kunnen Baremawijzer niet meer missen.”

Vivaldis Interim
Karolien Hendriks
Office manager